Eyyübiye’de Osmanlı ve Eyyüpkent Mahalleleri'nde devam eden yol çalışmalarını inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, iki mahalleye daha doğal gaz müjdesi verdi.
İlçe merkezindeki mahalleleri ziyaret ederek yapılan çalışmaları denetleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, doğal gaz, elektrik, su ve kanalizasyon altyapı çalışmaları nedeniyle tahrip olan yolları hızla onarmaya devam ettiklerini ve ilçeye yeni yollar kazandırdıklarını söyledi.
Eyyübiye'nin hızlı bir şekilde büyüdüğünü ve geliştiğini aktaran Başkan Kuş, "Gelişmekte olan ilçemizde yeni yolların yapımını ekiplerimiz hızlı bir şekilde tamamlıyor" dedi.
DOĞALGAZ İÇİN İLK KAZMA BU AY VURULUYOR
Şimdiye kadar 12 mahalleye ulaştırılan doğal gazın, Selçuklu ve Osmanlı Mahallesine de ulaştırılması için AKSA Doğalgaz ile mutabakata vardıklarını belirten Başkan Kuş, bu ay içerisinde her iki mahalleye doğalgaz ulaştırmak için ilk kazmanın vurulacağı müjdesini verdi.
Başkan Kuş, "Bu yıl her iki mahallenin tamamına doğalgaz ulaşmayabilir. En azından bu yıl yarısına, gelecek yıl da tamamına doğalgaz ulaştırmış olacağız" diye konuştu.

0 Yorum